Almonte Basketbal

Contact

Onze vereniging is in 2004 opgericht en is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste basketbalvereniging van Eindhoven. We hebben ongeveer 350 leden, waarvan ruim 250 actief spelend. Onze teams spelen competities van regionaal niveau tot en met landelijk (topsport) niveau. De paradepaardjes van onze club zijn dit seizoen de teams Dames 1 die op landelijk niveau spelen in de promotiedivisie en de Vrouwen onder 20-1 die op landelijk niveau spelen in de eredivisie.

Onze leden kiezen voor de combinatie van sportieve ambitie en gezelligheid. Buiten de competitie om zijn er diverse sociale activiteiten: ieder seizoen organiseren wij clubfeesten, clinics en een jeugdkamp. Daarnaast is het natuurlijk leuk om naar elkaar te kijken, elkaar aan te moedigen en in onze eigen kantine met z’n allen het vijfde kwart te beleven.

Het is dus leuk om bij ons te basketballen! Naast dat je je als speler ontwikkelt, kun je je ook ontwikkelen als trainer, als coach, als scheidsrechter, als commissielid of als bestuurslid.

Aanvullende informatie

Adres:

Weegschaalstraat 32, 5632 CX Eindhoven