ARS (gymnastiek vereniging)

Gymnastiekvereniging Ars biedt turnlessen voor meisjes aan op recreatief niveau. Vanaf 3 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan onze lessen. De turnlessen vinden plaats op maandag-, dinsdag- en donderdagavond aan de Bordeauxlaan in de Achtse Barrier en op vrijdagavond in de Ouverture, in Blixembosch. Naast deze lessen is het ook mogelijk om aan te sluiten bij onze dames conditiegroep. Deze lessen worden op dinsdagavond in de Grebbeberglaan aangeboden. Al onze lessen worden verzorgd door trainsters met opleiding en VOG, ondersteund door extra leiding. Op deze manier zijn er altijd voldoende handen en ogen in de zaal om de lessen veilig te laten verlopen.

Ben jij 12 jaar of ouder en vind je het nog altijd erg leuk om met turnen bezig te zijn? Misschien is de brugklasplus groep dan iets voor jou. Deze oudere meiden trainen samen, uiteraard onder leiding van een trainster in turnhal De Vijfkamp in Eindhoven.

Bij ons is het altijd mogelijk om gratis twee keer mee te doen in een groep, om te kijken of deze sport en vereniging bij jou past.

Lijkt het je leuk om eens kennis te komen maken? Neem dan vooral een kijkje op de website van Gymnastiekvereniging Ars en meld je aan voor een proefles!

Aanvullende informatie

Adres:

Bordeauxlaan 139, 5627 GT Eindhoven