Eindhovense Reddingsbrigade

Leren zwemmen is in ons land vol met water enorm belangrijk. Niet alleen voor onze persoonlijke veiligheid, maar ook voor ons plezier. Zwemmen is een heerlijke gezonde sport. Daarom is het raadzaam dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Maar ook volwassenen kunnen bij ons zwemmen leren.

Vanaf 5 jaar kan uw kind zwemles volgen bij de Eindhovense Reddingsbrigade. In het eerste traject zal uw kind watervrij gemaakt worden. Rustig leren wennen aan het water in een badje waar uw zoon of dochter gewoon kan staan. Onze instructeurs hebben veiligheid en het wegnemen van angst hoog in het vaandel staan. De zwemlessen duren 40 of 50 minuten en kunnen gevolgd worden in de zwembaden de Tongelreep of het Ir. Ottenbad in Eindhoven. Er is op maandagavond ook gelegenheid tot zwemles voor volwassenen.

Na het behalen van diploma B/C (of voor degenen die deze diploma’s al in het bezit hebben) biedt de Eindhovense Reddingsbrigade de mogelijkheid om brevetten voor Reddend Zwemmen te halen. Deze brevetten zijn erop gericht op naast jezelf ook anderen te kunnen redden. Uiteraard blijft plezier ook bij deze diploma’s hoog in het vaandel staan.

Aanvullende informatie

Adres:

Antoon Coolenlaan 1, 5644 RX Eindhoven