SV Unitas '59

Contact

SV (Sportvereniging) Unitas’59 is opgericht in 1933. Na enkele omzwervingen heeft zij haar domicilie gekozen aan de Anconalaan 3-5 Sportpark Bokt. Hier beschikken wij over 7 velden, waarvan één kunstgras. Het gezellige BBC (Broer Brands Clubhuis) en de Bavaria Pub herbergen wekelijks duizenden bezoekers aan het sportpark. Met 1.400 leden is Unitas de grootste amateurvoetbalvereniging van Eindhoven. We bieden sport en plezier aan diverse groeperingen, jong én oud. Zowel veldvoetbal als zaalvoetbal (meisjes & jongens, vrouwen & mannen) en op woensdag trainen de zogeheten ‘Old Stars’ (walking football). Verder zijn we bezig met de oprichting van een wieler- en dartsafdeling. Ook worden naast het voetbal regelmatig activiteiten georganiseerd.

Unitas beschikt verder over een eigen scheidsrechtersafdeling (ARAG gecertificeerd), NAU (Nevenactiviteitencommissie Unitas), Supportersvereniging en een Club van 75 (donateurs). Wekelijks zijn meer dan 200 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden.

Je kunt zowel op recreatief als ook op prestatief niveau voetballen. Ons vaandelteam speelt 3e klasse en onze jeugdprestatieteams spelen minimaal hoofdklasse tot en met divisie niveau. We zijn bezig om onze jeugdafdeling regionaal te laten certificeren.

De vereniging is goed georganiseerd met een professioneel bestuur, ondersteund door diverse commissies. We beschikken over een stevig beleidsplan, waarin staat beschreven wie we zijn en waar we als vereniging de accenten leggen. Er is aandacht voor normen en waarden en verder is er ruimte voor maatschappelijk verenigen en duurzaamheidsbeleid. Zo is ons clubhuis o.a. volledig voorzien van energiezuinige LED verlichting.

SV Unitas’59 wil een (h)echte familievereniging zijn, waar het goed toeven is. Waar iedereen welkom is en plezier kan beleven aan de sport en de georganiseerde nevenactiviteiten.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op of kom eens kijken bij een training of op een van de wedstrijddagen.

Aanvullende informatie

Adres:

Anconalaan 5, 5633 BJ Eindhoven