VCE / PSV

Contact

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je in Eindhoven op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Kom dan volleyballen bij VCE/PSV.

Er zijn binnen onze club 3 belangrijke stromingen te onderscheiden: De Nevobo, Midweek (recreanten), en de CMV (jeugd) Afdeling.

Wist je dat? Kinderen vanaf 5 jaar al spelenderwijs kennis kunnen maken met het volleybal?

CMV (Jeugd) Afdeling

Bij VCE/PSV zijn we trots op onze jeugd, we vinden een goede jeugd opleiding belangrijk. Daarom volgen we een beleid waarbij we in 6 niveaus kinderen van 5 tot 12 jaar op ’n spelenderwijze kennis laten maken met het volleybal. Ze spelen het zogeheten Cool Moves Volley. Deze CMV'ers nemen ongeveer 1 keer per maand deel aan een competitie in toernooivorm op zondag. VCE/PSV neemt met meer dan 15 teams deel aan deze CMV competities. De CMV’ers trainen in vier groepen op twee verschillende plaatsen in de stad, in sporthal van de Fontys Sporthogeschool en in Tennishal/CMV Noord, Vijfkamplaan 10 naast het zwembad ir. Ottenbad. Daardoor is VCE PSV voor alle Eindhovense jeugd de volleybal club om bij te komen volleyballen!

Via Kies je Sport is het voor alle basisschoolleerlingen dé kans om kennis te maken met volleybal. Kijk op onze website voor info:  www.vcepsv.nl/volleybal/cool_moves_volley/Vragen over de CMV afdeling? Stuur een e-mail met je vraag naar cmv@vcepsv.nl.  

Nevobo Afdeling

De C-jeugd (van 12 tot 14 jaar), B-jeugd (van 14 tot 16 jaar), A-jeugd (van 16 tot 18 jaar) en de dames /heren senioren teams van VCE/PSV nemen deel aan de regionale competitie van de Nevobo, Regio Zuid. Kijk ook op onze website voor meer info  www.vcepsv.nl/
Vragen over de Nevobo afdeling? Stuur een e-mail met je vraag naar secretariaat@vcepsv.nl.

Midweek (recreanten) Afdeling

Deze afdeling bestaat uit meerdere dames- en herenteams, die door de week op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de recreatie-competities van Nuvoc en VC Geldrop meedoen. Vragen over de Midweek afdeling? Stuur een e-mail met je vraag naar secretariaat@vcepsv.nl.

Als je interesse hebt om ook te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk altijd eerst een paar keer komen kijken / meedoen om te zien of het bevalt.

Wellicht zien we elkaar binnenkort tijdens een van de trainingen!

Tot ziens bij VCE PSV!

Aanvullende informatie

Adres:

Theo Koomenlaan 3, 5644 HZ Eindhoven