Veelgestelde vragen: sluiting ir. Ottenbad

Let op

Vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur zijn er weer aangepaste maatregelen. Belangrijkste informatie:

  • We gaan in de herfstvakantie (van maandag 19 t/m vrijdag 23 oktober) diplomazwemmen aanbieden! Ouders worden hierover op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober gebeld. Meer info lees je hieronder bij de veelgestelde vragen.
  • Alle e-tickets van donderdag 15 t/m zondag 18 oktober vervallen! Er zijn deze week geen zwemactiviteiten bij ir. Ottenbad. 
  • Het nieuwe zwemrooster komt vrijdag 16 oktober om 9.00 uur (in plaats van donderdag) online te staan op de webshop (link naar de webshop is vrijdagochtend weer zichtbaar). Op de webshop is te zien welke lessen en tijdsblokken beschikbaar zijn. Vanwege de maatregel van maximaal 30 personen per ruimte, is de beschikbaarheid beperkt.

Zwembad ir. Ottenbad is vanaf zaterdag 10 oktober voor een aantal dagen gesloten. Drie medewerkers zijn onlangs positief getest op het coronavirus, daarnaast zijn er een aantal medewerkers uit voorzorg in quarantaine gegaan. We nemen deze voorzorgsmaatregel, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Gezondheid staat op de eerste plaats.