Op deze pagina vind je de positieve VIBES die de sportclubs (gaan) aanbieden in ruil voor deelname aan de sportsokken-actie. Op de website van Gunneman Sports kan je kiezen welke club je steunt én welke sokken je koopt. 

EindjeSporten: sportsokken-actie zorgt voor sportVIBE én steun in Eindhoven

De sportsokken-actie is ontstaan vanuit de behoefte om samen wat te doen, weer lekker te kunnen sporten en elkaar door deze lastige periode te slepen. Een groepje Eindhovenaren, met allerlei achtergronden, heeft ervoor gezorgd dat leden van sportclubs of sportaanbieders sokken kunnen kopen om hun eigen club financieel te steunen. En die sportclubs? Die krijgen de opbrengst (verkoopprijs min kostprijs) van de actie, maar moeten als tegenprestatie ‘een positieve VIBE’ aanbieden aan de stad. Een sportclinic op een van de Cruyff courts, het schoonmaken van wat straten rond hun complex of een wandeling maken met senioren uit de wijk, net wat ze zelf bedenken. Bekijk de VIBES van de deelnemende clubs.

Ben jij een sportaanbieder en wil jij ook dat sporters jouw club financieel steunen? Laat ons via de knop hierboven weten welke positieve VIBE jij aanbiedt en wij zorgen ervoor dat jouw club een eigen pagina krijgt bij Gunneman SportsPer verkocht artikel (een of twee paar sokken) gaat drie tot ruim vierenhalf euro direct naar de club! 

Update 29 april

Op zaterdag 1 mei kunnen sportaanbieders de bestelde sokken voor hun club ophalen tussen 10:00 - 11:00 uur bij Fontys Sporthogeschool Eindhoven. Vervolgens kunnen zij de kopers op de hoogte stellen om de sokken bij de club op te halen. Tot 7 mei kunnen er nog sokken besteld worden voor de pre order. Dit betekent dat de club dan weer eind mei de nieuwe bestellingen kan ophalen. Na 7 mei heb zijn er de volgende keuzes:

  • De club pagina op Gunneman Sports houden waarbij de klanten voor € 6,95 de sokken thuis kunnen laten bezorgen of deze bij de winkel kunnen ophalen.
  • Alles in eigen beheer: de club besteld de sokken rechtstreek bij Gunneman Sports en verkopen deze vervolgens zelf.
  • Stoppen met de actie. 

Graag hoort sportregisseur Mark van Ginneken of jouw club op 1 mei de bestelde sokken komt ophalen en welke keuze jullie maken met de deelname! Vergeet niet deze actie nog even flink te promoten zodat je tot 7 mei nog bestellingen ontvangt!

Illustraties van de sportsokken

Positieve vibes

Hieronder vind je de positieve VIBES die deelnemende sportaanbieders gaan organiseren.

Sportaanbieder Positieve VIBE
Commit Freerun Twee workshops freerunning voor 30 deelnemers.
CrossFit YouAct CrossFit clinic voor kinderen van 6 t/m 12 jaar of volwassene 60+ of online seminar over voeding.
HC Oranje-Rood Sportmiddag in samenwerking met Dynamo Jeugd op de club en ondersteuning in de wijken.
PSV Waterpolo Nog niet bekend.
Krav Maga International Maatjes programma in samenwerking met Humanitas. Koppelen van jong volwassenen en jongeren.
Neoliet Mee met Mirte: online workshop voor het leren van basis vaardigheden zoals kaart en kompas lezen.
RPC Nog niet bekend.
Eindhoven Atletiek Wandeling samen met de bewoners van verzorgingshuis Peppelrode en als afsluiting een kopje koffie op de atletiekbaan.
TV Prinsejagt Sportmiddag met padelclinics voor jeugd en volwassenen.
HC Eindhoven Nog niet bekend.
PSV Zwemsporten Demonstratie of wedstrijd schoonspringen met een sociaal karakter voor inwoners.
GP Bulls Kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke handicap uitleg geven over sporten met een elektrische rolstoel.
PSV Handbal Beachhandbal clinic voor kinderen (basisschoolleeftijd) uit de buurt. 
Fit With Friends Bootcamptraining voor ouders en kinderen (6 t/m 12 jaar) in Park Meerhoven (zodra coronaregelgeving dit toelaat).
TTV Flash Samenwerken met Wooncentrum Jurriaan Pels voor een sportief of sociaal uitje met de gymgroep.
SquashTime Eindhoven Kennismakingsmiddag met squash clinics voor kinderen en jeugd.
FC Eindhoven Nog niet bekend.
RKVV Tongelre Tongelre on tour: samen met de jeugd activiteiten, zoals een voetbaltraining, wedstrijd of demonstratie, verzorgen voor andere jongeren.
Aut in motion Nog niet bekend.
VV DBS Dag of avond organiseren met activiteiten voor alleenstaanden in de week (past bij de buurthuisfunctie van de club).
VV Gestel Gratis voetbalmiddag voor jeugd met diverse activiteiten.

Veelgestelde vragen

Video EindjeSporten