Blog

Schermen, net als op YouTube mama!

Schermen, net als op YouTube mama!

Ruim twee jaar lang zat ik tijdens de zwemlessen van onze kinderen zwetend van de warmte langs de kant. Na het behalen van de zwemdiploma’s, waren we beiden blij! Dit was ook het moment dat onze kinderen zelf een sport mochten kiezen die zij leuk vonden. Dat was voor onze zoon Julian nog best lastig, tot hij opeens meldde dat hij een gave sport had gevonden: schermen! “Hoe kom je dáár nou bij?”, was mijn eerste reactie. Oké, dat hij geen echte voetballer is, had ik ook al door, maar deze keuze had ik niet verwacht. “Gewoon, op YouTube gezien”, zei hij....   Lees verder »

De tijden van het baantjes zwemmen zijn gewijzigd vanaf 30 oktober! Lees er hier meer over. Tevens is het Golfslagbad van de Tongelreep definitief gesloten. Je kan nog wel bij ons baantjes zwemmen, zwem- en bewegingslessen volgen en meedoen met actieve aqauasportieflessen!

Date: 
19 september 2017

Op vrijdag 22 september vindt er onderhoud plaats aan het 25-meterbad. Het baantjes zwemmen zal plaats vinden in het recreatiebad van 07:00 - 08:30 uur.

Date: 
18 september 2017