Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen

Let op

Door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn de Eindhoven Schoolzwemkampioenschappen verplaatst naar woensdag 17 juni. Op woensdag 10 juni is de eerstvolgende training.

We beseffen dat deze wijziging invloed heeft op de inschrijvingen die tot nu toe gedaan zijn. Natuurlijk komt hier later meer informatie over en krijgen scholen de mogelijkheid om teams te wijzigen, aan te vullen of te annuleren.

Eindhoven Sport, PSV Zwemmen en Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep organiseren ook dit schooljaar weer de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen. Dit evenement vindt plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion op woensdag 17 juni 2020 om 14.00 uur.

Trainingen

Net als in voorgaande jaren worden in de weken voorafgaand aan de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen twee gratis trainingen aangeboden. De trainingen is op woensdag 10 juni. De training is toegankelijk voor alle schoolkinderen die in bezit zijn van zwemdiploma A. Ook voor kinderen die zich niet ingeschreven hebben voor de schoolzwemkampioenschappen.

  10 juni
Training groep 3/4 14.00 - 14.40 uur
Training groep 5/6 14.45 - 15.25 uur
Training groep 6/7 15.30 - 16.15 uur

Contact

Bij vragen kun je mailen naar eszk@psvzwemmen.nl.