Sport- en recreatiegebied Genneper Parken

Op zoek naar een sportief, cultureel, ontspannend maar vooral leuk dagje uit in Eindhoven? Bij Genneper Parken zit je goed! Genneper Parken is een sport- en recreatiegebied in het zuiden van Eindhoven met tal van mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een dagje uit met je gezin, familie, vrienden of partner, Genneper Parken heeft met zijn elf zeer diverse accommodaties altijd wat te bieden.

Midgetgolven, de natuur in of de prehistorie beleven

Om jouw dagje uit in Eindhoven zo leuk mogelijk te maken, kun je bij Genneper Parken unieke combinaties van activiteiten maken. Zo kun je gaan midgetgolven bij Paviljoen Gennneper Parken en daarna even terug de tijd in gaan bij preHistorisch Dorp of een wandeling maken door de natuur. Ook leuk: breng een bezoek aan de dieren bij Genneper Hoeve, kom schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven in de winter of zwem een paar baantjes bij de Tongelreep. De keuze is aan jou!

Het buitenbad en Golfslagbad van de Tongelreep zijn definitief gesloten. Wij zijn wel nog open voor baantjes zwemmen! Vrij zwemmen kan deze zomer in het binnen- en buitenbad van het Ottenbad. 

Date: 
26 juni 2017

Let op: tot en met 25 augustus is baantjes zwemmen in het Ottenbad mogelijk vanaf 10.00 uur i.v.m. de zomervakantie.

Date: 
14 augustus 2017