Buitenbad ir. Ottenbad geopend voor baantjes zwemmen vanaf donderdag 15 april

Vanaf donderdag 15 april is het voor bezoekers van 16 jaar en ouder mogelijk om baantjes te zwemmen in het buitenbad (33 meter) van ir. Ottenbad. Het zwembad geeft bezoekers zo de kans om toch te komen sporten in coronatijd. Natuurlijk moeten we ons nog steeds aan maatregelen houden, waardoor er een aantal zaken anders zijn dan normaal.

Tijdsslot reserveren vanaf 14 april

Bezoekers kunnen alleen komen zwemmen als zij een dag en tijdsslot reserveren via eindhovensport.nl/buitenbad. Op woensdag 14 april gaat de webshop open met tijdssloten voor donderdag 15 t/m woensdag 21 april. Vanaf donderdag 15 april is het mogelijk om, net zoals voor de sluiting, maximaal een week van tevoren een tijdsslot reserveren. De tijdssloten komen dagelijks om 9.00 uur online te staan. De beschikbaarheid van tijdssloten is vanwege de coronamaatregelen beperkt.

Toegang tot het buitenbad

Er wordt gewerkt met tijdssloten van 60 minuten, dit is inclusief betalen en omkleden (buiten). Bezoekers kunnen maximaal 45 minuten banen zwemmen. Toegang tot het buitenbad is niet meer mogelijk als bezoekers meer dan 15 minuten na aanvangstijd van het tijdsslot arriveren. Er zijn geen kluisjes, omkleedruimtes of buitendouches beschikbaar. Voor nood is een toilet beschikbaar. De peuterbaden, glijbanen en ligweide zijn gesloten.

Actietarief

Zolang de binnenbaden gesloten zijn, geldt er een tijdelijk actietarief van € 2,- voor baantjes zwemmen in het buitenbad. Zodra de binnenbaden weer open zijn voor baantjes zwemmen, gelden de reguliere tarieven weer. Abonnementen en passe-partouts worden pas verlengd, zodra het binnensporten weer toegestaan is volgens de landelijke maatregelen van de Rijksoverheid.

Op eindhovensport.nl/buitenbad staat uitgebreide informatie over de opening van het buitenbad.

Of ben je op zoek naar