Eindhoven juicht voor Oranje-Rood tijdens Euro Hockey League

Eindhoven barst in 2019 van de gave, grote en internationale evenementen. Zo staat Euro Hockey League 2019 alweer voor de deur! Het terrein van Hockeyclub Oranje-Rood staat van 17 tot en met 22 april in het teken van tophockey en gave activiteiten. De Euro Hockey League (EHL) is het hockey-equivalent van de Champions League. Op de velden van HC Oranje-Rood worden de KO16, de KO8 ronden, de halve finale en de finale gespeeld van de Euro Hockey League. Hiervoor hebben 16 teams uit 9 landen zich gekwalificeerd, waaronder ons Oranje-Rood! 

Tophockey in Eindhoven

Van 17 tot en met 22 april worden de KO16-, de KO8-ronde én de halve finale en de finale (20 wedstrijden) van de Euro Hockey League gespeeld. Hiervoor hebben zich 16 teams uit 9 landen gekwalificeerd. Namens Nederland zijn HC Oranje-Rood, Kampong en Amsterdam doorgedrongen tot deze ronde van het toernooi. Op 21 en 22 april wordt er door 6 internationale jongensteams U14 gestreden om de ABN AMRO EHL U14 2019.

Aan de slag met G-hockey

Op zondag 21 april (1e Paasdag) organiseert Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met BrabantSport, HC Oranje-Rood, gemeente Eindhoven en 1% FairShare® partners ABN AMRO en Sportlife alweer de 8e editie van de G-hockeyvriendendag. Dit jaar kunnen G-hockeyers en hun vrienden genieten van (top)sport tijdens de EHL bij HC Oranje-Rood.

Het doel van G-hockey is jongeren met een verstandelijke handicap plezier en voldoening laten beleven aan hockey- en spelactiviteiten. Speel jij G-hockey of ben je hierin geïnteresseerd en wil je samen met maximaal twee vrienden of met je team meedoen aan deze sportieve dag? Doe dan mee! Aanmelden kan via het inschrijfformulierAanmelden kan tot maandag 15 april.