Eindhoven SportAwards 2020: sportcafé editie

Een bijzonder jaar vraagt om een bijzonder concept. Ondanks dat het coronavirus een enorme impact had op dit (sport)jaar willen wij de sport vieren met de Eindhoven SportAwards op 25 januari 2021. In een sportcafé setting reiken we drie nieuwe awards uit, verkiezen we het ‘Beste Sportinitiatief van Eindhoven’ en praten we over het afgelopen sportjaar. De sportpenningen worden eveneens uitgereikt. De show wordt opgenomen zonder publiek en wordt uitgezonden, zodat iedereen het kan meebeleven.

Sportcafé

Het sportcafé is een talkshow, zonder publiek, live uitgezonden vanuit de thuisbasis van FC Eindhoven, het Jan Louwers Stadion. Natuurlijk verandert het sportcafé niets aan het feit dat er een aantal mooie prijzen uitgereikt worden.

Sportawards

De awards die dit jaar uitgereikt worden, zijn: Oeuvre Award, Talent Award en Vrijwilliger Award. Aanmelden kan uiterlijk donderdag 10 december.

Beste sportintiatief van Eindhoven

Dit jaar geen prijs voor de Vereniging van het Jaar, maar een andere speciale prijs voor sportaanbieders: het Beste Sportinitiatief van Eindhoven.

Sportpenningen

Naast de awards worden ook dit jaar de sportpenningen weer uitgereikt. Heb jij het afgelopen jaar (1 december 2019 tot en met 30 november 2020) de eerste plaats behaald tijdens een Nederlands Kampioenschap en/of heb je een podiumplek behaald tijdens een Europees- of Wereldkampioenschap? Woon je in Eindhoven of ben je aangesloten bij een Eindhovense sportvereniging? Dan ligt er, ook in dit bijzondere jaar, natuurlijk een sportpenning voor jou klaar. Het ophalen en uitreiken van de sportpenningen zal ook anders verlopen. Hierover wordt begin januari gecommuniceerd.

SportAwards en het coronavirus

Het programma is samengesteld op basis van de huidige maatregelen en uitgangspunten. Als de situatie hier om vraagt, kan het zijn dat het format en/of het programma (deels) aangepast wordt.