Sportief het nieuwe jaar in met Genneper Parkenloop 2019

Op zondag 6 januari zal de traditionele Genneper Parken Loop plaatsvinden. Een heerlijk sportief begin van het nieuwe jaar! Zo kun je meteen je goede voornemens inluiden met jouw deelname aan de kidsrun van 2 km, 4 km, 8 km of zelfs 14 km waar je dit jaar door en langs mooie locaties in de Genneper Parken loopt. Dit jaar wordt de Genneper Parkenloop georganiseerd door Stichting For You, HC Oranje-Rood en studenten van Fontys SportHogeSchool.

Schrijf je in voor jouw goede start

Begin jij het jaar sportief samen met ons? We verzamelen op de parkeerplaats van Oranje-Rood voor de warming-up! Zo beginnen we goed en gezellig aan de loop. De eerste loop waarmee we deze editie starten, is de 2 km loop om 10.00 uur. Deze loop is speciaal voor kinderen (en eventueel hun begeleiders), waar ze samen met vriendjes, sportteam of klas de Genneper Parkenloop mogen openen.

Sportief voor het goede doel

De opbrengst van de loop zal dit jaar gaan naar de GP Bulls en de Blade-uitleen van Eindhoven Atletiek. In de vorige edities is er een prachtig bedrag van €10.000,- opgehaald. Daar gaan we dit jaar natuurlijk weer voor.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via inschrijven.nl. Kosten bedragen €4,- voor de 2 kilometer. Voor de afstanden 4, 8 en 14 km bedraagt het inschrijfgeld  €10,-. De start van de 4 km loop is om 10.30 uur, de 14 km vertrekt om 11.00 uur en de 8 km begint om 11.30 uur. Voor toeschouwers is het evenement uiteraard geheel gratis.

Sportmarkt

Nieuw dit jaar is dat er ook voor toeschouwers van alles te doen is bij het clubhuis van Oranje-Rood. Zo zijn er verschillende sportverenigingen die zich laten zien op de Sportmarkt en is het mogelijk om alle vakantieverhalen uit te wisselen onder genot van een hapje en een drankje. Ook de start en finish zullen hier plaatsvinden.