Sportparken niet toegankelijk vanwege coronavirus

Ondanks dat alle sportparken en –accommodaties momenteel gesloten zijn om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, wordt er nog steeds veel gebruik gemaakt van de sportparken en de kunstgrasvelden hier. We juichen het normaal gesproken toe dat mensen willen bewegen, maar op dit moment is het belangrijk voor gezondheid van iedereen dat de sportparken niet bezocht worden. Onze sportparken en –accommodaties zijn momenteel gesloten en blijven dit tot tenminste 28 april 2020.

Maatregelen RIVM

De sluiting van de sportparken en –accommodaties is een landelijke maatregel van het RIVM vanwege de coronavirus pandemie. Ook NOC*NSF en de sportbonden volgen deze lijn. Naast de sluiting van de sportparken en –accommodaties, hebben sportverenigingen al hun verenigingsactiviteiten, competities en trainingen stilgelegd tot in elk geval 28 april 2020.

Thuis sporten en bewegen

We begrijpen dat het vervelend is dat het op dit moment niet mogelijk is om gebruik te maken de sportparken en –accommodaties in Eindhoven. In beweging blijven is erg belangrijk, maar dit kan ook thuis gelukkig. Er zijn verschillende initiatieven van sportaanbieders in de stad om in beweging te blijven in je eigen huis of tuin. Van video’s met oefeningen met toiletpapier tot online sport- en yogalessen. Je hebt er weinig voor nodig om deel te nemen en het is ook nog eens goed voor je weerstand. Bekijk onze tips voor sport en bewegen. Veel sportplezier!