Storingen en meldingen via de BuitenBeter App

Wij vinden het belangrijk om onze sportlocaties en zwembaden tiptop in orde te hebben. Daarom kun je vanaf nu de BuitenBeter App van de gemeente ook gebruiken voor de gemeentelijk sportaccommodaties (sporthallen, gymzalen, sportparken en zwembaden). Zie je iets dat niet in orde is, bijvoorbeeld een lamp die het niet doet of een toilet dat vies is? Dan kun je dit melden via de app. De BuitenBeter App wordt al langere tijd succesvol gebruikt voor de openbare ruimte. Bijvoorbeeld om melding te maken van zwerfafval of een losliggende stoeptegel.

Zo werkt het

De app werkt eenvoudig. Je maakt met je smartphone een foto van wat er aan de hand is, checkt de locatie (deze wordt op basis van GPS bepaald), selecteert een onderwerp dat omschrijft wat er aan de hand is en verzendt de melding. De melding wordt aan de juiste afdeling doorgestuurd voor behandeling. Is er nieuws over je melding, dan krijg je hiervan bericht. Zo houden we samen onze accommodaties veilig, heel en schoon!

Wil je zelf ook meldingen doen over een sportaccommodatie? Download de App BuitenBeter en kies bij stap 3 (probleem) voor de categorie ‘overig’. De rest wijst zichzelf.

Lees meer over de BuitenBeter App. Of download de app meteen op je telefoon voor Apple of Android.

Of ben je op zoek naar