Webshop aangepast: e-tickets met tijdsloten vervallen

Vanaf dinsdag 15 maart stoppen we met de tijdsloten e-tickets op de webshop en verkopen we weer reguliere e-tickets. Ook is een account niet meer verplicht voor het kopen van een e-ticket. Het reguliere e-ticket heeft een geldigheid van vier weken en geeft je één keer toegang tot het zwembad. Je hoeft niet aan te geven wanneer je komt. Dit e-ticket geldt voor de volgende activiteiten: (therapeutisch) vrij zwemmen, baantjes zwemmen, Aquasportief en zwangerschapszwemmen. Natuurlijk kun je ook aan de kassa een toegangskaartje aanschaffen.

Let op: wij geven geen geld terug voor gekochte e-tickets en toegangskaartjes. Lees hiervoor ook onze voorwaarden.

E-tickets met tijdslot

Heb jij voor de komende twee weken nog een betaald e-ticket voor een tijdslot gekocht? Dan kun je hier nog gewoon gebruik van maken voor de datum en tijdstip dat op het e-ticket staat. Kun je op dat moment toch niet komen zwemmen? Vul dan het formulier op onze website in (alleen voor klanten die online een e-ticket betaald hebben). Abonnement- en passe-partouthouders met een tijdslot e-ticket hoeven dit formulier niet in te vullen als ze niet komen zwemmen. Dit omdat zij online niet betaald hebben voor hun e-ticket. Zij kunnen op elk gewenst moment komen zwemmen met hun Sportpas.

Rooster

Tongelreep

Het baantjes zwemmen schema en het rooster voor Aquasportief vind je vanaf dinsdag 15 maart weer op onze website. Ook versturen we deze week weer een baantjes zwemmen mailing naar de mensen die hiervoor ingeschreven zijn.

Ottenbad

Het rooster voor vrij zwemmenbaantjes zwemmen en Aquasportief vind je vanaf dinsdag 15 maart weer op onze website. 

Zwem- en bewegingslessen

Neem je deel aan zwem- en bewegingslessen waarvoor je ingeschreven bent, dan verandert er niets.

Vragen?

Lees hieronder de veelgestelde vragen over dit onderwerp of stuur een e-mail naar sport@eindhoven.nl.

Vraag en antwoord