Webshops nu dagelijks live met nieuwe tijdsloten

Vanaf donderdag 3 december gaat de wijze waarop je kan reserveren veranderen in de webshops voor zwemmen bij de Tongelreep en het Ottenbad.

De afgelopen weken werd het steeds drukker in de webshop. Dit had tot gevolg dat er een lange wachtrij was en tickets snel uitverkocht waren. Bovendien merkten we dat mensen een plekje reserveerden en uiteindelijk niet kwamen opdagen. Om toch zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te komen zwemmen, hebben we besloten om de tijdsblokken met ingang van 4 december dagelijks om 9 uur ‘s ochtends online te plaatsen. Je kunt vanaf dan dus maximaal een week van tevoren een kaartje kopen. Zo zorgen we ervoor dat niet binnen enkele uren de hele week uitverkocht is.

Bijvoorbeeld: wil je graag op vrijdag 11 december komen zwemmen? Dan komen de tickets voor deze dag beschikbaar op vrijdag 4 december om 9 uur. Of wil je zwemmen op maandag 14 december? Deze tickets zijn beschikbaar vanaf maandag 7 december om 9 uur.

Nog steeds geldt: wees sociaal en annuleer je ticket als je onverhoopt niet kunt komen zwemmen. Geef andere mensen ook de mogelijkheid om te komen zwemmen. Natuurlijk blijft er een schaarste in deze uitzonderlijke situatie, omdat we simpelweg nog steeds veel minder bezoekers kunnen verwelkomen dan voorheen. Maar we hopen dat de gewijzigde situatie ervoor zorgt dat de webshop minder snel overbelast en uitverkocht raakt en meer mensen een tijdsblok kunnen reserveren.

Heb je een vraag over het reserveren van een e-ticket? Bekijk onze veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar sport@eindhoven.nl