Zwembaden de Tongelreep en ir. Ottenbad dicht vanaf 4 november 22.00 uur

Het kabinet heeft besloten om de coronamaatregelen weer aan te scherpen. Samen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen met het virus te doorbreken, maar om de daling te versnellen, is toch gekozen voor extra maatregelen voor de komende twee weken. De nieuwe maatregelen hebben ook gevolgen voor de sport. Zo is besloten om de zwembaden twee weken te sluiten vanaf vanavond (4 november) 22.00 uur. Over twee weken mogen de zwembaden weer open, zoals het er nu uitziet. We informeren je tijdig welke lessen en activiteiten na de opening weer worden opgestart.

Wat betekent dit voor mijn zwemactiviteiten?

Heb je tickets gereserveerd voor ir. Ottenbad of de Tongelreep, dan komen deze te vervallen. Dit geldt ook voor gereserveerde tijdsblokken en lessen. Tot en met woensdag 18 november zijn alle activiteiten geannuleerd. We gaan nu kijken hoe we na de sluiting weer open kunnen en welke lessen en activiteiten dan weer opgestart worden. We informeren je later over het inhalen van de activiteiten en eventuele restitutie.

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Kijk dan voor actuele informatie en antwoorden op de veelgestelde vragen. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via sport@eindhoven.nl. Vanwege het grote aantal vragen, kan het zijn dat je wat langer op je antwoord moet wachten dan je gewend bent. We vragen hiervoor je begrip. We doen ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuws en veranderingen? Installeer dan de ZwemApp op je telefoon via eindhovensport.nl/zwemapp.