Zwemlesresultaten bekijken en afmelden zwemles

We breiden de mogelijkheden van onze webshops van ir. Ottenbad en de Tongelreep uit. Naast het kopen van e-tickets en het verlengen/kopen van een passe-partout en abonnement, kun je vanaf 13 september de zwemlesresultaten bekijken. Deze resultaten werkt de instructeur iedere week voor aanvang van de volgende les bij. Zo blijf je op de hoogte van hoe het gaat.

Wat regel je nog meer via de webshop?

 • Verlengen van de zwemleskaart. De eerste zwemleskaart koop je bij de start van het seizoen (vanaf 6 september 2021) aan de kassa. Daarmee betaal je de eerste acht lessen. Één week voor afloop kun je de zwemleskaart verlengen via de webshop (of bij de kassa).
 • Afmelden voor één of meerdere zwemlessen.
 • Inschrijven voor de zwemles.
 • Er verandert niets voor het diplomazwemmen; je ontvangt bericht wanneer je kunt afzwemmen, de inschrijving hiervoor vindt plaats aan de kassa.

Er verandert niets voor het diplomazwemmen; je ontvangt bericht wanneer je kunt afzwemmen, de inschrijving hiervoor vindt plaats aan de kassa.

Account webshop

Iedereen die bij ons momenteel zwemles volgt, heeft een account. Als je al een keer gebruik hebt gemaakt van de webshop, log dan in met deze inloggegevens. Vanaf 13 september zie je onder het tabblad ‘Zwemles’ de zwemlesresultaten staan. Zie je die resultaten niet, vul dan het formulier account webshop in. Wij gaan dan voor je aan de slag, zodat je ze wel kunt zien.

Heb je nog geen gebruik gemaakt van de webshop, dan staat er toch een account klaar. Maak geen nieuw account aan, maar activeer het account dat voor je kind klaar staat. Volg hiervoor onderstaande stappen:

 • Ga naar de webshop van de Tongelreep of ir. Ottenbad.
 • Klik in de tekst onder het kopje account op ‘Activeer account’.
 • Vul nu het e-mailadres in dat wij van je hebben. Ontvang je geen mail, dan is je e-mailadres niet bekend bij ons, vul dan het formulier account webshop in.
 • Je ontvangt een e-mail met jouw gebruikersnaam en de mogelijkheid om je wachtwoord aan te passen. Let op: de link is 10 minuten geldig!
 • Klik op de link in de e-mail en stel een nieuw wachtwoord in.
 • Gelukt! Jouw account is klaar voor gebruik. Log in met de gebruikersnaam uit de mail en je wachtwoord. Pas de gebruikersnaam aan en check je gegevens. Je kunt nu je zwemlesresultaten bekijken.
   

Zwemlesresultaten raadplegen van je kind

Vind je het makkelijk om via je eigen account alles te regelen voor je kind(eren) en de zwemlesresultaten te bekijken? Koppel dan het account van je kind(eren) aan je eigen account. Volg hiervoor de volgende stappen:

 • Zorg ervoor dat je de inloggegevens van je kind bij de hand hebt. Weet je deze niet, klik dan op ‘Activeren account’ op de homepage van de webshop.
 • Log in met je eigen account, ga naar ‘Mijn profiel’ en dan naar ‘Gezinsleden’. Kies ‘gezinsleden koppelen’ en vul hier de gebruikersnaam en wachtwoord in van je kind.
 • Je kunt nu via je eigen account, op het tabblad ‘Zwemles’, de zwemlesresultaten van je kind bekijken en je kind afmelden voor de zwemles. Je verlengt de zwemleskaart via ‘Mijn Geschiedenis’ onder ‘Mijn profiel’.
   

Bij het aanmaken/activeren van een account, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy verklaring.