Meld een sportkampioen aan voor een sportpenning

Heb jij het afgelopen jaar (1 december 2019 tot en met 30 november 2020) de eerste plaats behaald tijdens een Nederlands Kampioenschap of heb je een podiumplek behaald tijdens een Europees- of Wereldkampioenschap, dan ligt er sowieso een sportpenning voor je klaar. Je kunt jezelf, iemand anders of een sportploeg aanmelden als sportkampioen. Aanmelden kan uiterlijk donderdag 10 december 2020 en het is belangrijk dat de kampioen aan de onderstaande voorwaarden voldoet.

Voorwaarden

  • De sporter heeft alleen of in teamverband de 1ste plek op een NK of een podiumplek (1ste, 2e of 3e plaats) behaald op een Europees- of Wereldkampioenschap of de Olympische Spelen.
  • De sporter woont in Eindhoven of is aangesloten bij een Eindhovense sportvereniging.
  • Alleen individuele sporters of teams die lid zijn van een sportvereniging die aangesloten is bij een door NOC*NSF erkende sportbond en/of overkoepelende organisatie kunnen in aanmerking komen voor een sportpenning.
  • Iedere sportkampioen krijg maximaal één sportpenning, ook als hij/zij meerdere keren een prijs heeft behaald.

Aanmelden voor de sportpenningen kan uiterlijk donderdag 10 december 2020. Omdat de SportAwards dit jaar geheel online plaatsvinden, ziet de uitreiking van de sportpenningen er dit jaar anders uit. De winnaars krijgen nog informatie over de uitreiking.

Aanmelden

Het aanmeldformulier is gesloten.