Meld een vrijwilliger aan voor de Vrijwilliger Award

Een kroon op de inzet van vrijwilligers: dat is waar het in deze categorie om draait. Sport kan niet zonder vrijwilligers en met deze award eren wij hun inzet voor het verenigingsleven in Eindhoven. Juist in het afgelopen sportjaar is de inzet van vrijwilligers van grote waarde geweest om de verenigingen in Eindhoven draaiende te houden. Al is het op een totaal andere manier dan andere jaren. Flexibiliteit, veerkracht, oplossend vermogen. Hoe kom je door de crisis heen? Wat kun je doen voor je leden? Hoe informeer je hen?

Welke vrijwilliger heeft zich in het afgelopen jaar voor jouw vereniging ingezet en verdient deze felbegeerde titel?  Meld hem of haar uiterlijk dinsdag 1 december 2020 aan. De vakjury kiest de winnaar uit alle aanmeldingen. Deze wordt bekendgemaakt tijdens de Eindhoven SportAwards op 25 januari 2021.

Selectiecriteria

  • De vrijwilliger is al langere tijd actief bij een Eindhovense sportvereniging.
  • De vrijwilliger is van onbesproken gedrag en kan op het moment dat hij/zij de Vrijwilliger Award ontvangt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.
  • De vrijwilliger steekt met kop en schouders boven andere vrijwilligers uit.
  • De vrijwilliger levert een belangrijke bijdrage aan de vereniging.
  • De vrijwilliger ontvangt geen betaling voor zijn of haar werk (op een eventuele onkosten- of vrijwilligersvergoeding na).

Vul het formulier in: