Critical Alignment Yoga 50+

Ouder worden hoeft niet te betekenen dat we de positieve verbinding met ons lichaam gaan verliezen. In de Critical Alignment Yoga 50+ lessen wordt er aandacht gegeven aan ons lichaam op een andere manier dan hoe we dat in het dagelijks leven gewend zijn. Deelnemers ervaren vaak dat door het regelmatig en langere tijd volgen van de lessen hun houding, mobiliteit en energieniveau verbeteren. De relatie met het lichaam wordt steeds meer gebaseerd op vertrouwen in plaats van op onzekerheid.

Informatie

 • Doelgroep
  50+
 • Niveau
  Geschikt voor bijna iedereen; je kan meedoen op je eigen niveau, zelfstandig kunnen wandelen is het startniveau (niet geschikt voor rolstoelers, rollators of mensen die met andere hulpmiddelen lopen).
 • Begeleiding
  Groepsles
 • Dag en tijdstip
  Woensdag: 10:45 - 11:45 uur
  Bij voldoende belangstelling komen er meer CAY 50+ lessen in ons lesrooster.
 • Kosten (na gratis proefles)
  € 39,80 per maand
 • Locatie
  Yogastudio van AnahataYoga, 3e verdieping boven MCA (laatste verdieping alleen met de trap te bereiken), Aalsterweg 181b, 5644 RA Eindhoven

In deze les worden de deelnemers op een zachte en rustige manier uitgedaagd. De oefeningen worden aangepast naar ieders behoefte. Je hoeft niet lenig te zijn of sterk en ook na ziekte of een ongeluk kan je met deze lessen beginnen. Er is geen competitie, het gaat er niet om iets speciaals voor elkaar te krijgen.

Er word in de lessen gebruik gemaakt van speciale tools, o.a. een rubber stripje een vilten rolletje en je leert deze tools op een goede manier te gebruiken zodat de rug kan verzachten onder de druk van de tools. In die verzachting ontstaat er ontspanning en ruimte voor openheid en verbinding. En dat is waar het om gaat in yoga, om weer te kunnen verbinden met jezelf en met de wereld om je heen. Kijk voor meer informatie over critical alignment yoga op onze website: www.anahatayoga.nl

Contact

SportaanbiederAnahataYoga
Naam
Marion Meuffels

Telefoon: 06 42 41 39 34
E-mailadresmarion@anahatayoga.nl
Websitewww.anahatayoga.nl

Off