FitPlus

FitPlus is de groepsles voor 55-plussers. Deze les is de ideale manier om als 50 plussers te werken spierversteviging, uithoudingsvermogen en lenigheid. Werk bij SportCity in een ontspannen en gezellige sfeer aan je algehele fitheid.

Informatie

 • Doelgroep
  55+
 • Niveau
  Geschikt voor bijna iedereen; je kan meedoen op je eigen niveau, zelfstandig kunnen wandelen is het startniveau (niet geschikt voor rolstoelers, rollators of mensen die met andere hulpmiddelen lopen).
 • Dag en tijdstip
  Maandag: 15:00 -15:45 uur
  Woensdag: 15:00 -15:45 uur
 • Kosten (na gratis proefles)
  Vanaf €39,99 per 4 weken onbeperkt sporten
 • Locatie
  SportCity Eindhoven, Sint Gerarduskerk, Gerardusplein 25, 5644 NG Eindhoven

Een typische FitPlus vindt zowel in de groepsleszaal als in de fitnesszaal plaats. In de groepsleszaal wordt er een mix van oefeningen gedaan om de spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. Na een goede warming-up is het tijd om de fitnesszaal in te gaan. Hierbij ligt de focus voornamelijk op krachtoefeningen. De combinatie van verschillende krachtoefeningen zorgt voor soepelere spieren en gewrichten. Al snel zal je merken dat je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last zal hebben van pijn- en stijfheidsklachten. Tijdens de oefeningen wordt je te allen tijde begeleid door een gecertificeerde instructeur!

Contact

SportaanbiederSportCity Eindhoven
Telefoonnummer: 040 808 01 87
E-mailadreseindhoven@sportcity.nl
Website
www.sportcity.nl/sportschool/eindhoven

Of ben je op zoek naar