Fysiofitness

Voorkomen is beter dan genezen! Onze praktijk biedt iedereen de mogelijkheid om op verantwoorde wijze te trainen, zowel jong en oud. Mocht u graag preventief willen trainen en zo te werken aan u gezondheid, maar wilt u dit liever onder begeleiding doen, is Fysiofitness misschien een uitkomst voor u. Bij fysiofitness traint u één uur onder begeleiding van onze specialisten, deze zijn te allen tijde in de oefenzaal aanwezig.

Informatie

 • Doelgroep
  Alle leeftijden
 • Niveau
  Geschikt voor iedereen; je kan meedoen op je eigen niveau.
 • Dag en tijdstip
  De groepen worden op bepaalde tijdstippen aangeboden. In overleg kan samen met u gekeken worden naar de groep die het beste bij u en uw mogelijkheden aansluit.
 • Kosten (na gratis proefles)
  10-rittenkaart: € 82,50
 • Locatie
  Gezondheidscentrum Zuiderpark, trainingsfaciliteiten van Medisch centrum ForceMed, Gagelboschplein 1, 5654 KN Eindhoven

Wij vinden het belangrijk om u voldoende begeleiding te kunnen bieden. De fysiofitness vindt dan ook plaats in kleinschalige groepen van maximaal 8 personen. De samenstelling van de groepen zijn zoveel mogelijk op elkaar afgestemd, om zo een prettig trainingsklimaat voor de deelnemers te creëren.

Als u niet bij ons onder behandeling bent of bent geweest vindt er eerst een intake plaats, door middel van een gesprek of vragenlijst. Op basis van de verkregen gegevens zal er voor iedere deelnemer een persoonlijk fitness-schema opgesteld worden, passend bij (on-)mogelijkheden en de wensen van de deelnemer. Dit fitness-schema zal een combinatie zijn van kracht- en conditie oefeningen en zal worden uitgevoerd door middel van een circuittraining. Bij alle oefeningen krijgt u duidelijke uitleg, wordt u goed in de gaten gehouden en indien nodig wordt het trainingsprogramma aangepast.

Contact

SportaanbiederMedisch centrum ForceMed
Naam: Michelle van den Bos

Telefoon: 040 211 1494
E-mailadreskracht@forcemed.info
Websitewww.forcemed.info