Fysiofitness

Wilt u verantwoord bewegen en uw conditie verbeteren? Of wilt u onder begeleiding herstellen van blessures? Dan is Fysiofitness iets voor u. Fysiofitness is voor iedereen toegankelijk, er zijn geen leeftijdsgrenzen. U hoeft hiervoor ook geen lichamelijke klachten te hebben of (ex)patiënt van ons te zijn.

Informatie

 • Doelgroep
  Alle leeftijden
 • Niveau
  Geschikt voor iedereen; je kan meedoen op je eigen niveau.
 • Dag en tijdstip
  Maandag: 18:00 - 21:00 uur
  Dinsdag: 9:00 - 11:00 uur en 18:00 - 20:00 uur
  Woensdag: 10:00 - 12:00 uur
  Donderdag: 18:00 - 20:00 uur
  Vrijdag: 9:00 - 11:00 uur
  Alle groepslessen duren een uur, zowel overdag als 's avonds.
 • Kosten (na gratis proefles)
  Een keer per week: € 110,- per kwartaal
 • Locatie
  Fysiotherapie van Eijk, Piuslaan 93A, 5643 PT Eindhoven

Er wordt getraind op werkdagen in vast groepen overdag of 's avonds. Een groepsles duurt een uur. Na een intake wordt er een individueel oefenprogramma opgesteld dat rekening houdt met uw mogelijkheden en trainingsdoelstellingen. Uiteraard traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut die erop toeziet dat u de oefeningen in de juiste houding uitvoert.

In de oefenruimte treft u apparatuur aan die gericht is op de verbetering van de algemene conditie, verbetering van de hart-long functie en gewichtscontrole. Dit wordt cardio fitness genoemd. Daarnaast treft u in de oefenruimte toestellen aan ter verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen van verschillende spiergroepen. Er wordt getraind met een persoonlijk pasje dat de apparatuur voor u automatisch op de juiste wijze instelt. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Kom dan even langs of bel!  

Contact

SportaanbiederFysiotherapie van Eijk
Naam: Mariette Mooren
Telefoonnummer: 040 211 52 46
E-mailadresreceptie@fysiotherapievaneijk.nl
Websitewww.fysiotherapievaneijk.nl