Golf & Countryclub de Tongelreep

Golf & Country Club De Tongelreep is opgericht in 1984 en beschikt over een 9-holes wedstrijdbaan met A-status, een 6-holes Par3-baan en professionele trainingsfaciliteiten. GCC De Tongelreep is in de eerste plaats een ledenbaan met een actief clubleven, waar gezelligheid een belangrijke rol speelt. Behalve het clublidmaatschap kennen wij ook het Golfcampus-lidmaatschap. De Golfcampus bestaat uit de Par3-baan en de driving range. Alle facetten van het spel kunnen hoogwaardig geoefend worden op onze uitgebreide trainingsfaciliteiten. Uiteraard zijn ook gasten zijn van harte welkom. Ontdek alle mogelijkheden op onze website of kom gewoon een keer langs voor een nadere kennismaking.

Informatie

 • Doelgroep
  Alle leeftijden
 • Niveau
  Geschikt voor senioren die zelfstandig kunnen lopen. (Niet geschikt voor rolstoelers of mensen die met een rollator of ander hulpmiddel lopen.)
 • Dag en tijdstip
  Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 21:00 uur
  Zaterdag en zondag: 8:00 - 18:00 uur
  In overleg met de pro's kan van deze tijden worden afgeweken.
 • Kosten
  Er is een heel divers aanbod van beginnerscursussen; dagkaarten; privélessen tot clinics en workshops. De lidmaatschapskosten hangen af van je leeftijd. Voor 55-plussers komt het lidmaatschap neer op € 250,- inschrijfgeld en € 875,- per jaar.
 • Locatie
  Golf & Countryclub de Tongelreep, Charles Roelslaan 15, 5644 HX Eindhoven

Contact

Sportaanbieder: Golf & Countryclub de Tongelreep
Telefoonnummer: 040 252 0962
E-mailadresinfo@detongelreep.nl
Websitewww.golfdetongelreep.nl