Beweeggids voor senioren

Eindhoven Sport wil graag alle Eindhovenaren in beweging brengen en houden. Speciaal voor 55-plussers hebben we de beweeggids voor senioren samengesteld. Omdat u nooit te oud bent om te (gaan) sporten en bewegen, maar het soms lastig kan zijn om de sport of beweegactiviteit te vinden die bij u past, hebben we het beweegaanbod voor senioren in de wijk Strijp gebundeld. Strijp is de eerste wijk waar we beweeggids introduceren als pilot. We hopen in de toekomst de beweeggids ook in andere Eindhovense wijken in te zetten.

Waarom deze beweeggids?

Bewegen heeft een heleboel voordelen. Zo helpt het u om fit te blijven, zowel lichamelijk als geestelijk en verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Ook zorgt het ervoor dat u langer mobiel blijft en dat u in contact komt met andere mensen. Sporten en bewegen met anderen kan namelijk ook heel gezellig zijn!

Bent u benieuwd naar het sportaanbod voor senioren in Strijp? Bekijk de activiteiten hieronder of ontvang de beweeggids per post door een e-mail te sturen naar m.litjens@eindhoven.nl.

Sport- en beweegactiviteiten