Eindhoven Sport kortingsboekje 2020

Let op

Op dit moment zijn de kortingsboekjes niet leverbaar en is het niet mogelijk om boekjes aan te vragen.

Eindhoven Sport ondersteunt alle sportinitiatieven in de stad. Speciaal voor evenementen, activiteiten, verenigingen, gezondheidscentra en scholen waarbij sport en gezondheid centraal staat, bieden wij het Eindhoven Sport kortingsboekje kosteloos aan. Daarin zitten 18 kortingsbonnen van sportactiviteiten, -verenigingen en -winkels in Eindhoven. Een sportieve toevoeging voor in de goodiebag of om uit te delen. Zo houden we samen Eindhoven in beweging!

Sportief aanbod

Het boekje is het resultaat van een goede samenwerking van sportaanbieders uit de stad. De acties/kortingsbonnen zijn verschillend van aard. Van twee voor de prijs van één acties tot gratis proeflessen of een mooie korting op een entree. Aan alle acties/kortingsbonnen zijn actievoorwaarden verbonden. Deze zijn terug te vinden in het kortingsboekje.

Kortingsboekje aanvragen

Vraag op tijd het Eindhoven Sport kortingsboekje aan voor jouw sportevenement, activiteit of vereniging. Dat doe je via het formulier onderaan deze pagina. Alle ingezonden aanvragen worden bekeken en beoordeeld, daarna ontvang je een mail met toekenning/afwijzing en kun je het boekje komen ophalen.

Voorwaarden:

  • Niet bedoeld voor verkoopdoeleinden, doorverkoop is niet toegestaan;
  • Beschikbaar voor verenigingen, evenementen en activiteiten;
  • Niet beschikbaar voor particuliere aanvragen.