‘Eindhoven in beweging’ met Olga Commandeur tijdens de Nationale Sportweek

Eindhoven is dit jaar (en volgend jaar) host city van de NOC*NSF Nationale Sportweek, die plaatsvindt van 18 tot en met 27 september. Dat betekent dat er meer dan een week lang gave sportieve activiteiten georganiseerd worden voor iedereen. Speciaal voor de 55-plussers wordt er een Eindhovense editie van “Nederland in beweging” met Olga Commandeur in samenwerking met studio040 opgenomen.

Uitzending op Studio040

Eindhoven Sport brengt iedereen in beweging. Zeker tijdens de Nationale Sportweek! Vanaf maandag 21 september, de dag van de senioren, wordt de speciale Eindhovense editie van “Nederland in beweging” met Olga Commandeur uitgezonden bij studio040. De opnames zijn gemaakt in het markante Evoluon. De uitzending is te volgen van maandag tot en met vrijdag om 10.00 en 16.00 uur. Zo kan heel Eindhoven ook thuis lekker in beweging zijn.

Gevarieerd sportprogramma

Ben je benieuwd naar wat sport met jou doet? Tijdens de Nationale Sportweek organiseren veel sportaanbieders activiteiten om iedereen kennis te laten maken met hun sport(club). Zo kun je tijdens de Uniek Sporten familiedag mogelijkheden ontdekken om toch te kunnen sporten of bewegen op maat. Voor basisschoolkinderen start de najaarseditie van Kies je Sport. Een programma vol leuke sportmogelijkheden waar je misschien zelf nog niet aan gedacht had. Ook mogen kinderen gratis deelnemen aan de “Eindhoven 100 jaar sport- en spelmiddag” op vijf verschillende sportparken! En de Beweeggids is er ook weer voor 55-plussers. Ditmaal alleen digitaal, maar met net zoveel mooi beweegaanbod als anders.

Of ben je op zoek naar