Ontdek welke sport bij jou past tijdens de Uniek Sporten Familiedag

Op zaterdag 25 september staat de tweede editie van de Uniek Sporten Familiedag voor je klaar! Met een mooi sportprogramma voor kinderen, jongeren én volwassenen, kan iedereen een sport vinden die bij hem of haar past! Deze dag is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek in Eindhoven.

Luuk en zijn ouders bezochten in 2020 de Uniek Sporten Familiedag. Zij waren samen al een tijdje op zoek naar een passende sport voor Luuk. “Het was moeilijk om iets passends te vinden. De Uniek Sporten familiedag kwam voor ons op een goed moment op te helpen in onze zoektocht. Samen met Luuk hebben we op ons gemak allerlei sporten kunnen bekijken, kunnen beoefenen en heel belangrijk, kunnen bespreken met de sportclubs wat zij verwachten van de sporters en wat de sporters mogen verwachten van de club.”

Samen uitproberen en kennismaken

Tijdens de Uniek Sporten Familiedag staat het uitproberen van verschillende sport- en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit (de regio) Eindhoven. Zo zijn we op de Uniek Sporten familie dag enthousiast geworden van sportclub Only Friends. Na een goed gesprek met Only Friends waren zowel Luuk als wij ervan overtuigd dat Only Friends de perfect match met Luuk is. Om dat gevoel te bevestigen heeft Luuk een week later een proefles gevolgd. Sindsdien is Only Friends een wekelijks terugkomend hoogtepunt voor Luuk.”

Luuk samen met zijn trainster

Beweeg- en informatiemarkt Uniek Sporten

Wanneer je een beperking ervaart, is het fijn als je goed begeleid wordt. Ervaren trainers die jou helpen met lekker in beweging te komen en blijven. “Only Friends verzorgt wekelijks met een club enthousiaste begeleiders een heel divers aanbod aan leuke sporten en spellen. Gezellig en fanatiek met de andere kinderen sporten, spelen, ontwikkelen en grenzen verleggen. Iedereen op zijn eigen niveau en tempo, precies wat we voor Luuk zochten.”

Luuk speelt en sport bij only Friends

Aanmelden en meedoen!

De Uniek Sporten Familiedag vindt 25 september plaats op het terrein van International School Eindhoven van 9:00 tot 13:30 uur. Wil jij gezellig langs komen met je familie? Meld je dan aan via de website eindhovensport.nl/nswNa aanmelding, ontvang je een bevestiging per mail.

Natuurlijk houdt de organiserende partijen rekening met de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat.