Eindhoven Raptors

Contact

E-mailadres

Zoek je een echte teamsport en kun je tegen een stootje? Dan is American Football bij de Raptors waarschijnlijk een sport waar jij je thuis voelt. De sport is geschikt voor jong en oud en voor alle lengtes en formaten. Ook zijn alle nationaliteiten welkom en spreken we bij de senioren zoveel mogelijk Engels zodat iedereen mee kan doen (onze Coach spreekt zelfs een klein woordje Spaans).

De sport is geschikt voor alle leeftijden.
Vanaf 8 jaar speel je mee bij de junioren en met 18 jaar ga je ons senioren team versterken. Onze jeugd speelt ‘flag football’ (met name leden onder de 14 jaar).
Dit is een variant van American Football waarbij nagenoeg dezelfde regels worden gehanteerd, maar er geen tackles bij komen kijken. Er worden daarvoor in de plaats 2 lintjes aan de zijkant van de heupen gedragen. Deze zitten vast met een dopje en worden eraf getrokken om zo de speler te ´tacklen´. Boven de 14 is het mogelijk om de keuze te maken tussen flag football of Full contact. Kijk voor meer informatie over de sport en de leeftijdscategorieën op onze website en Facebookpagina.

Lijkt je het leuk om de sport eens uit te proberen dit kan, Je mag gratis aan de vier trainingen deelnemen. Daarna beslis je of je een echte Raptor wordt. Neem hier voor contact op via het contactformulier op onze site. We trainen elke Dinsdag en Woensdag op sportcomplex Op Noord. Adres: Vijfkamplaan 29, 5624 EB Eindhoven.

Meld je van tevoren ALTIJD aan via onze site zodat we je op de hoogte kunnen houden van eventuele wijzigingen. De Raptors verwelkomen je graag bij onze familie en we hopen je snel te zien op onze trainingen.

Aanvullende informatie

Adres:

Vijfkamplaan 29, 5624 EB Eindhoven