Ons Genoegen in Oranje (OGIO) 1864

Contact

E-mailadres

Handboogsport
Jij hebt je pijl en boog. 70 meter verderop staat het doel. Jouw opdracht is om de pijl in de roos van 12,2 cm te schieten. Niet één pijl, maar 36 pijlen. Dat is de uitdaging. Bij onze vereniging, OGIO, beginnen we uiteraard niet op 70 meter, maar op 10 meter. Al snel kun je op de wedstrijdafstanden van 18 of 25 meter gaan schieten. Boogschieten leer je stap voor stap, pijl voor pijl. Het is een laagdrempelige sport en toegankelijk voor jong en oud en ook voor mensen met een beperking.

Wil jij dit ook leren?
Dat kan, in onze basiscursus.
Onze basiscursus wordt mede door NOC / NSF gecertificeerde trainers gegeven. De cursus is toegankelijk vanaf 9 jaar, mits de bouw en de kracht van het kind dit toelaat. Ook cursisten met een beperking zijn van harte welkom. Wij zien onze cursisten graag van te voren om een intake gesprek te houden. Wij leggen uit wat de cursus inhoudt en hoe het verloop is. De cursus staat los van het lidmaatschap. Pas na de cursus bepaal je of de sport leuk genoeg vindt om lid te worden.

Wil je meer informatie of je opgeven? 
Neem even contact op met Ger van Dalen.
E-mail: cursus@ogio.cc

Je kunt ook langskomen tijdens onze verenigingstijden dinsdag, donderdag en vrijdag van 19:00-23:00 uur en zondag tussen 10:00 uur en 15:00 uur.

Aanvullende informatie

Adres:

Amazonenlaan 4, 5631 KW Eindhoven