Kies je Sport is een sportstimuleringsprogramma, dat erop gericht is om kennis te maken met een bepaalde sport en sportaanbieder. Het programma Kies je Sport wil (basisschool)kinderen stimuleren om in de vrije tijd deel te nemen aan sport. Uitgangspunt hierbij is dat ze een activiteit of sport vinden waar ze plezier in hebben en die ze structureel willen gaan doen.

Op deze pagina plaatsen we twee keer per jaar (elk voor- en najaar) kennismakingscursussen van Eindhovense sportaanbieders. Basisschoolleerlingen mogen meedoen met deze cursussen zodra ze ingeschreven zijn door een ouder/voogd. De kinderen ontvangen op school een Kies je Sport boekje als aankondiging van het project. In dat boekje staat alle benodigde informatie beschreven. 

De najaarseditie 2021 van Kies je sport is afgelopen. We zien je graag een volgende keer!

Sporten in Eindhoven

Ben je net het aanbod misgelopen of zit jouw kind niet op een Eindhovense basisschool? Kijk dan naar ons overzicht van Eindhovense Sportaanbieders. Veel sportaanbieders bieden een proefles aan ter kennismaking. Neem voor informatie contact op met een sportaanbieder.