SportAwards 2021

2021 was geen gewoon sportjaar. Toch vieren we met de Eindhoven SportAwards 2021 ook dit jaar de sport. We doen dit met een gave show op zaterdagavond 22 januari 2022 op Studio040. Het programma bevat onder andere een interactieve sportquiz, een ode aan alle sporters door onze eigen stadsdichter en een tafelgesprek met aansprekende namen uit de sport. We blikken terug op afgelopen sportjaar en kijken vooruit naar de toekomst van de sport in Eindhoven. En natuurlijk is er aandacht voor de sportkampioenen die in 2021, ondanks alles, een topprestatie hebben geleverd en een sportpenning verdienen. Het overkoepelend thema is: Samen zijn wij Eindhoven!

Samen zijn wij Eindhoven!

Sportpenningen

Heb jij het afgelopen jaar (1 december 2020 tot en met 30 november 2021) de eerste plaats behaald tijdens een Nederlands Kampioenschap? Of heb je een podiumplek behaald tijdens een Europees- of Wereldkampioenschap? Woon je in Eindhoven of ben je aangesloten bij een Eindhovense sportvereniging? Dan ligt er, ook in dit bijzondere jaar, natuurlijk een sportpenning voor jou klaar. Stuur ons jouw foto met je prijs op en misschien zie je jezelf voorbij komen in de show op zaterdag 22 januari op Studio040!

De sportpenningen voor de Eindhovense kampioenen worden op een nader te bepalen datum uitgereikt door wethouder Stijn Steenbakkers. Tijdens de uitreiking van de sportpenningen wordt er te allen tijde rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Alle sportkampioenen ontvangen een mail zodra er meer informatie bekend is.

Meld jezelf of iemand anders aan vóór 24 december.

De SportAwards sportpenning

Samen maken wij de Eindhoven SportAwards 2021

Heb jij een mooi verhaal dat absoluut een plekje verdient in de SportAwards show? Ken jij iemand die het verdient om in de schijnwerpers gezet te worden door onze stadsdichter? Laat het ons weten! Zo zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijke avond wordt. Mail naar sportawards@eindhoven.nl.

De wethouder op het podium tijdens de SportAwards in 2019

Studio040

De show wordt uitgezonden op zaterdagavond 22 januari 2022 om 17.00 uur op Studio040. Op maandagavond 24 januari om 20.00 uur is de herhaling of bekijk de uitzending via het YouTube kanaal van Eindhoven Sport.