PSV-Vrouwen 1 - Feyenoord-Vrouwen 1

Om 14:30 uur op 27 november aanstaande spelen onze PSV-Vrouwen, in het Philips Stadion, de Eredivisietopper tegen de vrouwen van Feyenoord. Je kunt rekenen op een gaaf voorprogramma dat bij PSV 1 ook elke thuiswedstrijd plaatsvindt. Dat wil je niet missen! Zorg dat je er bij bent, neem je vrienden, vriendinnen, teamgenoten of familie mee. Hoe groter het gezelschap, hoe goedkoper de tickets! Vanaf 10 personen kosten de tickets maar 3,- euro per stuk! 

Informatie

Startdatum
Einddatum
 • Locatie
  Phillips Stadion
  Frederiklaan 10a. 5616 NH Eindhoven
 • Kosten
  Tickets: 5,-
  Tickets vanaf 10 personen of meer: 3,-
 • Tijd
  aanvang wedstrijd 14.30 uur
  einde wedstrijd 16.15 uur

PSV-Vrouwen 1 - Feyenoord-Vrouwen 1

Terwijl enkele PSV-spelers hopelijk met Oranje in Qatar schitteren, bewaken PSV-Vrouwen Esmee Brugts, Kika van Es en Joëlle Smits het fort aan de Frederiklaan. De wedstrijd die zij, op 27 november aanstaande, met PSV Vrouwen tegen Feyenoord spelen begint om 14.30 uur. Natuurlijk voorafgegaan met een programma dat je ook bij thuiswedstrijden van PSV 1 ziet.

Klik hier voor meer informatie over het evenement en voor de ticketverkoop. Wees er snel bij! 

 

Events

Dromen van PSV. Dat moet ieder meisje met een voetbalhart kunnen. Tenminste dat vinden we bij PSV zo. Wat we daar allemaal al aan doen, dat lees je op de site. Daarnaast vind je op de website informatie over onze vele verschillende evenementen. Inclusief informatie over en ticketverkoop van de wedstrijd PSV-Vrouwen 1 tegen Feyenoord-Vrouwen 1 die plaatsvindt op 27-11-2022.

Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!

Off