So You Can Longboard Dance

Op 30 en 31 maart vindt voor de tiende keer het wereldkampioenschap ‘So..You Can Longboard Dance?’ plaats in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Dat betekent: meer dan 6000 m2 longboarden! Meer vele deelnemers vanuit de gehele wereld staat het event garant voor een gezellige sfeer en mooie acts! De toppers strijden om de wereldtitel, van deze sterk in populariteit groeiende sport. Het evenement is gratis te bezoeken en op beide dagen van 14.00 - 18.00 uur worden er gratis longboard lessen worden gegeven voor elk niveau. 

Aanvullende informatie

Startdatum
Einddatum
 • Tijden
  12.00 - 20.00 uur
 • Toegang
  Bezoekers kunnen gratis het evenement bezoeken.
 • Locatie
  Klokgebouw, Strijp-S
  klokgebouw 50
  5651 GW Eindhoven

Kom gezellig langs en verbaas je over het niveau wat heden ten dagen dat zo spectaculair dat zelfs niet longboarders gefascineerd uren staan te kijken. Binnen longboard dance draait het om flow, creativiteit, combinaties, snelheid, stijl en de moeilijkheidsgraad. De ‘runs’ zijn steeds 1 tot 1,5 minuut. Meer informatie kan gevonden worden op de website So You Can Longboard Dance?

Meedoen?

Met een verscheidenheid aan zalen kun je de wedstrijd bekijken, door pop-upwinkels bladeren, gratis longboardlessen volgen en trucs oefenen en uitwisselen met andere enthousiastelingen. Je wordt omringd door een positieve en energieke sfeer waardoor je je geïnspireerd en opgewekt voelt. Voor de lessen hief je, je niet aan te melden, dit gaat op vrije inloop. 

Off