Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen

Ook in 2024 organiseert PSV Zwemmen in samenwerking met Eindhoven Sport en Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen (ESZK). Tijdens het ESZK kunnen alle basisschoolkinderen in Eindhoven die in het bezit zijn van een zwemdiploma B (of gelijkwaardig) kennismaken met wedstrijdzwemmen. Zwem een wedstrijd in het bad waar de Nederlandse zwemtop traint. En wie weet ontdekken we wel de nieuwe Ranomi of Pieter? Heb jij zin om mee te doen aan een echte zwemwedstrijd en te ervaren hoe het is om hiervoor te trainen? Schrijf je dan snel in!

Aanvullende informatie

Startdatum
Einddatum
 • Locatie
  Zwemcentrum de Tongelreep
  Antoon Coolenlaan 1
  5644 RX Eindhoven
 • Trainingsdagen
  woensdag 6 en 13 maart. Er zijn twee tijdvakken:
  De onderbouw (groep 3/4) van 15.00 tot 15.45 uur
  De middenbouw (groep 5/6) en bovenbouw (groep 7/8) van 15.45 tot 16.45 uur
 • Finaledag
  woensdag 20 maart van 14.00 tot 17.15 uur
 • Aanmelden
  Via school kun je aanmelden t/m 1 maart (of totdat de capaciteit van de wedstrijd bereikt is)
 • Kosten
  Gratis

Meedoen?

Al jaren is het Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen (ESZK) hét evenement voor schoolkinderen in Eindhoven om in contact te komen met de zwemsport. Ben jij ook wel te porren voor een zwemwedstrijdje? Alle basisschoolkinderen in Eindhoven die in het bezit zijn van een B-zwemdiploma (of equivalent) mogen meedoen. Tijdens het ESZK zwem je twee individuele afstanden: de rugslag en de vrije slag. We sluiten de wedstrijd af met een estafette. Hoe harder je zwemt, des te meer punten je verzamelt voor jouw school! De school met de meeste punten wint het klassement. 

Je kunt je t/m 1 maart aanmelden via jouw basisschool. Mocht jouw school niet deelnemen, dan kun je altijd nog individueel inschrijven via dit formulier. Deelnemers en begeleiders ontvangen een email met meer informatie.

Foto album

Vragen?

Neem dan contact op met ons via eszk@psvzwemmen.nl of bezoek de website van PSV Zwemmen

Off