Genneper Parken Loop

De Genneper Parkenloop is een jaarlijks terugkerend benefietevenement voor hardlopers en wandelaars van alle leeftijden, die van sfeer en gezelligheid houden. Zo zijn er vuurkorven op het plein, een muziekkever, erwtensoep om je aan te warmen. Met de eerste zondag van het nieuwe jaar is het doel van de loop het nieuwe jaar fris, sportief en sfeervol in te luiden. De High Tech Campus is onze startlocatie. Je kunt deelnemen aan wandel- en hardlooponderdelen.  Start het jaar gezond en sportief met de Genneper Parkenloop!

Informatie

Startdatum
Tijd
van 09:00 tot 17:00
 • Locatie
  De start van de loop- en wandelroutes zijn beide op De Strip bij de High Tech Campus in Eindhoven.
 • Prijzen
  De prijzen voor de verschillende routes zijn als volgt:
  1.5 km route: €4,-
  5 km route: €10,-
  10km route: €10,-
  Nieuwjaarswandeling (3 of 10 km): €3,-

Verschillende routes

Zondag 7 januari 2024 gaat de 16e editie van de Genneper Parken Loop van start! Een heerlijk sportief begin van jouw nieuwe jaar! Zo kun je meteen je goede voornemens inluiden met jouw deelname aan de kidsrun van 1.5 km, 5 km, of zelfs 10 km, dwars door de Genneper Parken en High Tech Campus. Daarnaast zijn er wandelroutes van 3 en 9 km waarbij de 3 km route rolstoeltoegankelijk is. Inschrijven is al mogelijk via de website Genneper Parken Loop | Eindhoven U kunt voorinschrijven tot en met 4 januari 2024.

Goede doel

De Genneper Parken Loop haalt geld op voor een drietal goede doelen: De Genneper Parken Bulls, Para Eindhoven Atletiek en G-Hockey HC Oranje-Rood. Daar zet jij je toch ook voor in? 

Organisatie

De Genneper Parken Loop wordt georganiseerd door GP Bulls en Eindhoven Atletiek. 

Alle informatie over het evenement is te vinden op de website Genneper Parken Loop | Eindhoven

Off