IJshockey Bauer Girls Tour

De Bauer Girls Tour is er om ijshockey bekender te maken bij meisjes en om nieuwe leden te werven. De Bauer Girls Tour gaat langs alle ijsbanen in Nederland met als grote afsluiter het WK U18 vrouwen in Heerenveen van 15 tot 21 Januari 2024. In Eindhoven organiseert IJshockey Nederland de activiteiten samen met Eindhoven Kemphanen. Iedereen mag meedoen met de Bauer Girls Tour, of je al lid bent van een club, maar ook als je geen ervaring met ijshockey hebt. Wij hebben, afhankelijk van de beschikbaarheid en vereniging, schaatsen en uitrustingen beschikbaar. Heb je eigen schaatsen dan verzoeken we jullie om die mee te nemen.

Aanvullende informatie

Startdatum
Tijd
van 13:00 tot 15:00
  • Locatie
    IJssportcentrum Eindhoven
    Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven

Ontdek ijshockey

De Bauer Girls Tour is er om ijshockey bekender te maken bij meisjes en om nieuwe leden te werven. De Bauer Girls Tour gaat langs alle ijsbanen in Nederland met als grote afsluiter het WK U18 vrouwen in Heerenveen van 15 tot 21 Januari 2024. In Eindhoven organiseert IJshockey Nederland de activiteiten samen met de Kemphanen. 

Iedereen mag meedoen met de Bauer Girls Tour, of je al lid bent van een club, maar ook als je nog nooit ijshockey gespeeld hebt. Wij hebben, afhankelijk van de beschikbaarheid en vereniging, schaatsen en uitrustingen beschikbaar. Heb je eigen schaatsen dan verzoeken we jullie om die mee te nemen.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan op de website van IJshockey Nederland: IJshockey Girls Only Tour 2023 (ijshockeynederland.nl) 

Off