5e Internationale GP Bulls Elektrisch Rolstoel Hockeytoernooi

Van 15 tot en met 19 augustus vindt het 5e Internationale GP Bulls Elektrisch Rolstoelhockey toernooi plaats bij Indoor-Sportcentrum Eindhoven! Maar liefst 14 teams uit 9 verschillende landen nemen deel aan dit toernooi. Naast de eigen 2 teams van GP Bulls, spelen er ook teams uit België, Denemarken, Duitsland, Italië, Spanje, Tsjechië en  Zwitserland. De organisatie is bijzonder trots dat ook een team uit Canada vertegenwoordigd is. Het wordt een echt sportfeest waar ook voor de toeschouwer te genieten valt!

Informatie

Datum
  • Datum
    tot en met 19 augustus
  • Locatie
    Indoor-Sportcentrum Eindhoven, Theo Koomenlaan 1
  • Kosten
    Toegang is gratis

Veel te beleven en ontdekken

Naast 3 dagen van wedstrijden vinden er op zaterdag 17 en zondag 18 augustus extra activiteiten plaats. Zo zijn er demonstraties van diverse aangepaste sporten. Mensen met een beperking kunnen dan ook verschillende sporten zelf uitproberen met als doel om te ervaren welke sport het beste bij hem of haar past! Je kan onder andere de sporten Rolstoeldansen, Rolstoeltennis, Rolstoelschermen, Rolstoelbadminton, rolstoelvaardigheidstraining en nog diverse andere sporten. Ook valide mensen kunnen zelf komen ervaren hoe het is om rolstoelafhankelijk te zijn, door zelf te sporten in een rolstoel. Rolstoelen zijn beschikbaar.

Informatiemarkt

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus is er ook een grote informatiemarkt met als thema zorg en recreatie. Tijdens de informatiemarkt staan er in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven een groot aantal stands opgesteld. Bij deze stand vind je uitgebreide informatie over aangepast sporten, zorg, recreatie en meer. Buiten vinden er activiteiten plaatsen zoals autorijden en fietsen in en op aangepaste voertuigen. Laat je informeren en ontdek meteen de nieuwe gadets en manieren van bewegen of sporten!

De extra activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met gemeente Eindhoven en Uniek SportenDe informatiemarkt wordt georganiseerd in samenwerking met SSNB en de Zonnebloem.