Amjoy Cup 2019

Na de succesvolle editie van Amjoy Cup in 2018, wordt het toernooi in 2019 opnieuw georganiseerd en uitgebreid. Tijdens dit tennistoernooi voor jongeren, van 22 tot en met 29 juni, komen jongens en meiden uit 30 verschillende landen in actie.

Informatie

Datum
 • Datum
  tot en met 29 juni
 • Locatie
  ELTV in Eindhoven en David Lloyd in Veldhoven
 • Kosten
  Gratis toegang voor bezoekers
 • Doelgroep
  Jeugd t/m 14 jaar

Internationaal tennisevenement

Dit jaar wordt er niet alleen gespeeld in de Category 2 TE Junior t/m 12 jaar maar ook Category 1 TE Junior t/m 14 jaar en een toernooi voor rolstoeltennis (ITF Junior Series t/m 18 jaar). De deelnemers spelen zowel enkelwedstrijden als dubbelwedstrijden. Kom de sfeer proeven van dit groeiende internationaal toptennistoernooi. De Amjoy Cup is van zaterdag 22 tot en met zaterdag 29 juni bij David Lloyd in Veldhoven en ELTV in Eindhoven. Een hele week toptennis met de beste jeugd van de wereld!

Logo Amjoy Tenniscup

Talentendag

Op woensdag 26 juni organiseert Amjoy Tennis voor kinderen een talentendag. Tijdens de talentendag  staat alles in het teken van de basisschooljeugd. We gaan samen trainen, wedstrijden spelen en er is een clinic met topspelers. Tennis is leuk en dat laten we iedereen deze dag graag ervaren. Wel of (nog) niet tennissend. Dit gebeurt onder leiding van de trainers van Amjoy. Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@amjoytennis.com.

Rolstoeltennis

Tijdens de Amjoy Cup wordt er ook een rolstoeltennis clinic georganiseerd op woensdag 26 juni bij David Lloyd Leisure Nederland in samenwerking met de Esther Vergeer Foundation. Deelname is gratis en voor sportrolstoelen en tennismateriaal wordt gezorgd. Meld je dan aan via lisanne@esthervergeerfoundation.nl om mee te doen op 26 juni van 15.00 – 17.00 uur.
 

Vragen?

Neem contact op met Wim van den Hurk, tournament director. Bereikbaar op amjoycup@amjoytennis.com en 06 20 50 70 01.