Dag van het Sportonderzoek 2020

Dit najaar vindt de DSO2020 plaats in Eindhoven want op 12 november is Fontys Sporthogeschool de gastheer van de 11e editie van de Dag van het Sportonderzoek. Deze dag is een landelijk congres voor en door onderzoekers en beleidsmakers. Inspirerende keynote sprekers en parallelle sessies bieden gelegenheid voor inhoudelijke verdieping en discussie. De DSO is een initiatief van het Mulier Instituut en wordt mede ondersteund door het Kenniscentrum Sport & Bewegen en het Hogescholen Sport Overleg.

Aanvullende informatie

Startdatum
Tijd
van 10:00 tot 19:00
  • Locatie
    Fontys Sporthogeschool,
    Theo Koomenlaan 3
    5644 HZ Eindhoven

CENTRAAL THEMA 2020: ‘Iedereen aan zet!’

Burgers nemen initiatief om invulling te geven aan hun sport- en beweeggedrag, worden steeds vaker gevraagd om actief mee te denken om hun eigen situatie te veranderen én zijn ook meer en meer een betrokken partij bij onderzoek en dataverzameling. In een tijd waarbij problemen steeds complexer worden, zoals de actuele situatie van sport in een 1,5m-maatschappij, lijken creatieve oplossingen de enige uitweg.

Call for abstracts

Het belangrijkste onderdeel van de Dag van het Sportonderzoek is onmiskenbaar het delen van kennis uit onderzoek. Een kleine 100 onderzoekers en wetenschappers uit Nederland en België delen hun onderzoeksresultaten tijdens de DSO2020. De eerste input ligt al ter beoordeling bij het abstract-committee. Alle informatie rondom het indienen en beoordelen van abstracts vind je op de website van Dag van het Sportonderzoek 2020.

Deelnemen

Inschrijven voor dit congres is inmiddels mogelijk. Informatie over het evenement of bestellen van tickets kan eenvoudig via de website van Dag van het Sportonderzoek 2020.