Free to run

Doe mee met FREE TO RUN: ren, wandel of fiets. Afgelopen 5 jaar organiseerden wij de Freedom Run. Dat is dit jaar jammer genoeg niet mogelijk. Maar bewegen blijft wel heel belangrijk voor ons. Daarom hebben wij in samenspraak met enkele andere organisaties het idee opgevat om een 'virtuele'-activiteit te organiseren.

Aanvullende informatie

Startdatum
Einddatum
  • Kosten
    €19

Jouw eigen Free to Run

Verzin je eigen route en afstand tussen de 5 en 50 kilometer, maak een foto van jezelf in het unieke sportshirt op de locatie die voor jou symbool staat voor VRIJHEID, stuur je foto met je motivatie voor 8 oktober 2020 in en maak kans op een mooie prijs. Iedere individuele deelnemer ontvangt na inschrijving een uniek sportshirt met een passende tekst van onze Eindhovense dichter Merel Morre.

'Zomerrust' in Srebrenica

25 jaar na de val van Srebrenica staat er nu op dezelfde plek een bed & breakfast voor Nederlandse veteranen. Met jouw deelname steun je de opbouw en het behoud van Zomerrust in Srebrenica. Veteraan Rob Zomer bouwt in Srebrenica aan ‘Zomerrust’, een bed and breakfast voor veteranen die rust proberen te vinden met het verleden wat hen altijd bij zal blijven.

Deelnemen

Inschrijven kan tussen 15 juli 2020 en 20 september 2020 je ontvangt dan het unieke sportshirt van Newline én steun je het project ‘Zomerrust’ in Srebrenica. Informatie over het evenement of hoe je kunt inschrijven, vind je op de website van Free to Run