High Tech Triathlon

Op zondag 1 september 2019 vindt de 2e editie van de High Tech Triathlon plaats op en om het terrein van de High Tech Campus in Eindhoven. Er zijn speciale series en afstanden voor werknemers op de High Tech Campus en er zijn open Series waar iedereen zich voor kan aanmelden. Er zijn individuele en estafette afstanden van 1/8 en 1/4 Triathlon. Er wordt gezwommen in de vijver van de Campus, gefietst langs de snelweg, gelopen langs bedrijven als Philips en ASML en gefinished op De Strip. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om als bedrijventeam in te schrijven en er is na afloop een gaaf muziekfestival op het finishplein!

Informatie

Datum
Tijd
van 10:00 tot 13:30
  • Locatie
    High Tech Campus
  • Kosten
    Inschrijfkosten zijn afhankelijk van het programma waarvoor je je inschrijft.
    Toegang voor bezoekers is gratis.

Als deelnemer krijg je uiteraard na inschrijving een startnummer en een informatiepakket per mail toegezonden. Ook ontvang je een functioneel hardloop t-shirt waarmee jij aan de start kunt verschijnen. Ter voorbereiding is er een trainingsschema voor de laatste 10 weken voor de wedstrijd en een trainingsdag op locatie. Tijdens de trainingsdag kun je aan de slag met een open water training, wisseltraining en parkoersverkenning. Na afloop van de Triathlon ontvang je een officiële medaille en de uitslagen zijn direct online zichtbaar.

Fietser op High Tech Campus

Uniek: ouder – kind deelname

Hoe gaaf zou het zijn om samen met je zoontje of dochter deel te nemen aan de triathlon? Speciaal voor de fanatieke kinderen en hun sportieve papa’s en mama’s is er een ouder – kind triathlon met aangepaste afstanden.

Bekijk de website voor meer informatie over de verschillende programmaonderdelen, starttijden en inschrijven!

Inschrijven

Sta jij straks aan de start? Schrijf jezelf in voor de High-Tech Triathlon! Kosten zijn afhankelijk van welke optie jij kiest. Deelname is inclusief gratis parking en bewaakte stalling voor jassen en tassen.