Hypotheker Beekloop

De Hypotheker-Beekloop is al jaren een “klassieker” voor de regio Eindhoven. Dit jaar vindt het plaats op 21 augustus 2019 bij GGZE locatie de Grote Beek.

Informatie

Datum
Tijd
van 19:00 tot 21:00
  • Locatie
    GGzE locatie de Grote Beek
  • Kosten
    De kosten bedragen voor alle afstanden € 8.50.

Vele lopers weten twee maal per jaar de weg naar het terrein van GGzE locatie de Grote Beek te vinden. Met bijna 2000 deelnemers is de Beekloop, na de halve Marathon van Eindhoven, het grootste loopevenement van de regio Eindhoven. De 65ste editie is op woensdag 21 augustus 2019. De loop kan het beste worden omschreven als sfeervol, gezellig en recreatief. De sfeer rondom het evenement wordt versterkt door een viertal muziekbands. De speaker versterkt dit nog eens met zijn enthousiaste commentaar, anekdotes en interviews. Om het recreatieve karakter te benadrukken worden er nooit uitslagen opgemaakt. Er is wel een tijdsklok, maar de tijden worden niet vastgelegd.

De Hypotheker Beekloop in Eindhoven

Starttijden en afstand

De deelnemers kunnen zoals altijd weer kiezen uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 km.. De loop van alle afstanden gaat over verharde paden over het mooie terrein van de Grote Beek en is geheel verkeersvrij.
De starttijden zijn:
19.00 uur: 4 en 16 km
19.10 uur: 8 en 12 km

Inschrijven

Inschrijven is alleen nog mogelijk door voorinschrijving via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven op de dag zelf is niet meer mogelijk. De startnummers kunnen vooraf opgehaald worden bij Runnersworld Eindhoven aan de Willemstraat 2. Op de dag zelf kunnen ze vanaf 18.00 uur worden opgehaald bij de inschrijvingskramen. De kosten bedragen voor alle afstanden € 8.50.

Faciliteiten

  • Er is een verversingspost met water op het parcours aanwezig.
  • Er is wel gelegenheid tot omkleden maar geen gelegenheid om te douchen.
  • Scouting Johannes Vianney zorgt voor een garderobe voor de deelnemers aan de Hypotheker-Beekloop. Voor 1 euro kunnen de deelnemers een tas of een jas in bewaring geven. De garderobe is aangegeven met richtingborden en is slechts 200 meter verwijderd van de start en finish.