JVD open / Kings of Archery series

Kom naar het grootste indoor handboog evenement van Nederland! JVD Open vind dit jaar voor de 3de keer plaats in Indoor-Sportcentrum Eindhoven op 14 en 15 november. Schutters uit meer dan 40 landen strijden om de felbegeerde titel tijdens dit toernooi!

Informatie

Startdatum
Einddatum
  • Locatie
    Indoor-Sportcentrum Eindhoven, Theo Koomenlaan 1
  • Kosten
    Toegang is gratis

Het Indoor sportcentrum is tijdens de JVD open / Kings of Archery series het mekka voor de handboogsport waar o.a. Olympisch, Wereld, Europees en Nederlands kampioenen het toneel zullen betreden om de strijd met elkaar aan te gaan voor de felbegeerde titel “King of Archery”. Deelnemers uit 40 verschillende landen doen mee aan deze 2-daagse competitie die eindigt in een finale die op zondagmiddag verschoten wordt. Naast de wedstrijd zijn er standhouders die de nieuwste producten op handbooggebied demonstreren tijdens de tradeshow en zijn er tal van gratis seminar.

Kijk voor meer informatie over dit evenement op www.kingsofarchery.com.

Samenwerking

Het reeds zeer succesvolle Kings of Archery-evenemententeam werkt ditmaal samen met JVD Archery, een van de toonaangevende verdelers van boogschietproducten wereldwijd, om het grootste indoor indoor NFAA-stijltoernooi te creëren. Op de JVD Open presenteren toonaangevende leveranciers van boogschieten hun nieuwste productreleases en seminars worden gegeven door enkele van de grootste namen in het boogschieten. De JVD Open is een multi-aspect evenement voor alle boogschietfanaten om van te genieten en van te leren, waardoor het de go-to-gebeurtenis wordt voor iedereen, van beginner tot wereldkampioen, om hun vaardigheden en kennis te verbeteren.