Mispelhoefloop

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de Mispelhoefloop! Op zondag 29 november staat de 8e versie van de Mispelhoefloop op de agenda. Het is een zeer laagdrempelig, recreatief evenement voor jong en oud. 

Aanvullende informatie

Startdatum
Tijd
van 10:00 tot 13:00
  • Kosten
    - MCB-Direct Kids-trail € 2,50 inclusief een medaille
    - 6 + 8km Trail € 7,00 inclusief een medaille
  • Start/finish locatie
    Herberg de Mispelhoef, Oirschotsedijk 9, 5651 GB EINDHOVEN

Nieuwe invulling

Dit jaar is gekozen voor een heel nieuw concept voor de Mispelhoefloop. Alle afstanden starten en finishen bij de Mispelhoef. Voor de kinderen hebben we een uitdagende 1 km Kids-trail over het mooie terrein van de Mispelhoef. Daarnaast is er een 6 km Trail half verhard/half onverhard over een zelfs voor Eindhovenaren verrassend parcours. Voor meer uitdaging kun je kiezen voor de 8 km (acht van Acht), bestaande uit een mooie grote ronde die gaat door het hartje van Acht. 

Corona maatregelen

De organisatie heeft extra Corona-maatregelen genomen. Zo worden alle startnummers thuisgestuurd. Er geldt een limiet van 250 deelnemers per afstand en die 250 knippen we dan ook nog eens op in 3 groepen van 80-85. De snelsten starten als eerste zodat er zo weinig mogelijk zal worden ingehaald. Om het recreatieve karakter te benadrukken wordt er geen uitslag opgemaakt. Er hangt wel een tijdsklok waarop je de gelopen tijd af kunt lezen.

Deelnemen

De start van de 1 km is om 10.00 uur, de 6 km start vanaf 10.30 uur en de 8 km vanaf 11.15 uur. Alle afstanden starten en finishen bij de Mispelhoef. 

Je kunt je vooraf inschrijven via www.inschrijven.nlDe kosten bedragen voor de Kids-trail € 2,50 en voor de overige afstanden € 7,00 inclusief een herinnering. Je kunt ook kiezen om te inschrijven voor de brunch na afloop en een Mispelhoefloop shirt. Mocht de Mispelhoefloop onverhoopt toch niet door mogen gaan dan incasseren we alleen de kosten voor een eventueel besteld loopshirt en de vrijwillige donatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joop Broeders via joop.broeders@gmail.com of 06-12422389