NK Freestyle voetbal

Op zaterdag 28 augustus 2021 vertonen de beste freestyle voetballers - mannen en vrouwen - uit Nederland hun kunsten tijdens het NK Freestyle Voetbal in Eindhoven. Freestyle is het kunstzinnige broertje van het ‘gewone’ voetbal, waarbij het draait om al hooghoudend trucs uit te voeren met een bal. De deelnemers halen als ware kunstenaars allerlei trucs uit met de bal: zittend, staand, met voeten, hoofd, knieën, schouders en borst. Dat belooft dus een groot spektakel te worden!

Aanvullende informatie

Startdatum
Tijd
van 20:00 tot 21:30
  • Locatie
    Dynamo, Catharinaplein 21, Eindhoven
  • Tickets
    Online te bestellen via www.freestylevoetbal.org/nk-2021
  • Toegang
    Alleen op vertoon van een negatief PCR testresultaat mag men binnenkomen of bij een volledige vaccinatie.

Het NK Freestyle Voetbal is een open kampioenschap, dit houdt in dat elke Nederlandse freestyler mee kan doen. Onder de deelnemers bevinden zich jonge, oude, nieuwe, onervaren en ook zeer ervaren freestylers. Met verschillende competities, zoals de Next Gen (voor de jonge talenten), Best of the Rest (De toppers onder de top 16), Dames (Top 8) en Heren (Top 16).

Tickets & toegang

Binnenkort kun je jouw tickets scoren via de website: NK — Freestyle Voetbal Nederland

We zijn heel blij dat het NK Freestyle Voetbal ondanks het coronavirus toch kan plaatsvinden. Om het toernooi zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen voor de freestylers zal iedereen van te voren een PCR test moeten afleggen. Alleen op vertoon van een negatief PCR testresultaat mag men binnenkomen of bij een volledige vaccinatie. Dit zal zowel gelden voor de deelnemers, organisatie en bezoekers. Zo kunnen we veilig het NK organiseren en voor iedereen een toffe ervaring creëren.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Freestyle voetbal.

Off