So.. You Can Longboard Dance

'So You Longboard Dance?' is het wereldkampioenschap voor longboard dance & freestyle. Het evenement wordt jaarlijkse georganiseerd in Nederland. De kampioenschappen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. 

informatie

Startdatum
Einddatum
  • Locatie
    Klokgebouw Eindhoven, Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven

Het evenement richt zich op een combinatie tussen wedstrijden van free skating en longboard dansen. De competitie bestaat uit gesponsorde en niet-gesponsorde danswedstrijden. In verschillende categorieën zoals: hippie sprong, beste G-turn en beste truc gaan de skaters en longboarders met elkaar de strijd aan. In het Klokgebouw zijn er verschillende gebieden ingericht om zelf te skaten en voor de competitie. Dit evenement is ook erg leuk om te bezoeken voor mensen die niet skaten en/of longboarden. Tijdens de kampioenschappen heerst een zeer leuke sfeer, wordt er goede muziek gedraaid en er zijn mensen van alle leeftijden aanwezig. Zelf komen skaten of de kampioenschappen bezoeken? Neem vooral een kijkje op de website.

Jongen doet truc op longboard

Tijd

Op zaterdag begint de competitie vanaf 13.00 uur, op zondag begint de competitie vanaf 12.00 uur. Voor meer details over het programma bekijk de website.

Vragen?

Neem contact op met de organisatie door een e-mail te sturen via deze pagina